Google+

22 Şubat 2015 Pazar

İstanbul'da Çocuklarla Gidilecek 6 Açık Hava Mekanı


Beykoz Korusu

İstanbul Boğazına bakan manzarası ile harika bir orman ve yeşil alan. Devamlı apartmanları, binaları gören Çocukları güzel havalarda özellikle yeşil alanlara götürmek gerek, . Riva'ya kadar uzanan çok geniş bir Alana yayılan koruda yeme içme tesisleride var. Üstelik sahiline inince deniz severler de memnun kalacak. Giriş ücreti yok.



Darıca Hayvanat Bahçesi

Kendi aracınız haricinde, tren, dolmuş veya otobüs aracılığıyla da Gebze Darıca'ya ulaşım mümkün. Hayvanlar, bitkiler ve çocuk oyun alanları bulunan parkta, bonsai, fotoğraf ve resim kursu gibi aktiviteler mevcut. Park içine yiyecek ve içecek (su hariç) getirmek yasak. İnternet üzerinden bilet almak mümkün. Yetişkin ücreti: 20TL, 5-17 yaş arası 15TL, 5 yaş altı ücretsiz.




Vialand Temalı Park - EyüpTürkiye'nin Disneyland'ı konseptiyle açılan bir temalı park. İlk açıldığında giriş ücretleri biraz yüksekti kişi başı 79 TL.olan ücreti şu anda 55 TL.ye düşürmüşler. 0-4 yaş ücretsiz. Giriş ücretini ödeyince tüm gün bütün oyuncaklardan faydalanabiliyorsunuz. Türkiye için oldukça büyük bir yatırım, çevre ülkelerden de turist çekmesi bekleniyor..





Gülhane Parkı - Eminönü

Çocuklarla Mısır Çarşısı turu yapıp, ardından tramvaya atlayıp soluğu Gülhane parkında alabilirsiniz.






Rönepark - Yeşilköy

Yeşilköy'de deniz kenarında, yemyeşil harika bir park. Mini hayvanat bahçesi ve restoranıyla çocuklarla bir gün geçirmek için oldukça ideal.




İstanbul Akvaryum - Florya

Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu bir yer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder